tiistai 7. helmikuuta 2012

Aamupäivä omassa huoneessa.

Annoimme poikien leikkiä sisällä omassa huoneessaan sunnuntai aamupäivän, heillä tuntui olevan kivaa ja varmaan olikin. Menin pyytämään heitä lounaalle niin tällaiselta siellä näytti: 

Onneksi meillä pätee sääntö "minkä sotket sen siivoat" tietenkin sovellettuna käytäntöön ja joissain asioissa pojat tarvitsevat vielä apua... Mutta huone oli taas illalla siisti, kyllä he osaavat kun viitsivät... 

Pikku päppääjämme löysi lehdestä itselleen lempiartikkelin. Piti oikein leikata irti... (uudesta Risto Räppääjä elokuvasta). Hänellä on uusi harrastus, saattaa istua pitkään omassa tuolissaan sanomalehti edessään ja piirrellä siihen mustekynällä...

 Nelivuotiaamme eilen päästyään ulos iltapäivällä tuli takaisin ovenraosta huutamaan innoissaan              "Äiti minä haistan jo kesän!"

Totta se on, aurinko on jo niin korkealla että lumi oli sulanut rengaskeinun päällä vaikka pakkasta oli melkein kymmenen astetta, tuulen suojassa aurinko lämmittää jo ihanasti! Nyt nauttimaan ihanasta auringonpaisteesta, päiväkahvin kera. 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti